Bekijk hier de Verhuurgids 2015+

Op het gebied van verhuur van machines en gereedschappen is Van Nierop-verhuur een kleine twintig jaar een begrip in het Westland en omstreken. Opgericht door John van Nierop en bescheiden begonnen, heeft het bedrijf zich ontpopt tot een serieuze speler op de verhuurmarkt. Onder het motto ´het juiste gereedschap voor elk karwei´ levert Van Nierop Verhuur aan zowel de particuliere doe-het-zelver als aan bedrijven pasklare gereedschappen, machines en allerhande hulpstukken voor de meest uiteenlopende karweien. En daar voegen we uiteraard een advies op maat aan toe.

Het aan de Vlotlaan gevestigde bedrijf volgt de laatste ontwikkelingen in de bouwbranche op de voet. Het assortiment is constant in beweging en wordt uitgebreid met de nieuwste artikelen. Het verhuur programma bestaat uit een breed assortiment werktuigen voor werkzaamheden in de bouw, weg- en waterbouw en tuinaanleg.

Service, flexibiliteit en klantgericht denken zijn onze trefwoorden. In de vernieuwde huurgids krijgt de klant een indruk van het veelzijdige assortiment. Want of het nu om een krachtige pomp gaat, een compacte shovel of een stel rijplaten. Van Nierop kan alles uit voorraad leveren. Daarnaast maakt de verhuur- onderhoudsservice voor verplaatsbare toiletunits een belangrijk onderdeel van de activiteiten uit. Op tal van bouwplaatsen, maar ook op vele culturele manifestaties heeft Van Nierop voor bezoekers en deelnemers goed geoutilleerde toiletunits ingericht.

Een extra service die wij u aanbieden is de verkoop van kleine gereedschappen, verbruiksartikelen en veiligheidsmiddelen, uiteraard tegen scherpe prijzen.

Huurgids Van Nierop verhuur < Download hier de Huurgids in pdf. Het document opent in een nieuw venster.

Openingstijden: ma t/m vrij van 7:00 – 17:00 uur

VAN NIEROP VERHUUR BV

Contactgegevens

Vlotlaan 18

2681 RX Monster

T: 0174-241122

F: 0174-212088

E: verhuur@vannieropgroep.nl