Leveringsvoorwaarden

  • Alle genoemde prijzen zijn exclusief btw en exclusief verzekering.
  • Bij zowel het aan- als het afvoeren dient de los- laadlocatie bereikbaar te zijn voor onze voertuigen.
  • Eventuele schade en/of vermissing aan/van het gehuurde is ten alle tijde voor risico van de huurder.
  • Betaling facturen binnen 14 dagen na factuurdatum.
  • Prijswijzigingen voorbehouden.
  • Op al onze overeenkomsten zijn de Algemene Vervoers Condities (AVC) van toepassing.

Hier vindt u onze algemene voorwaarden.

Veelgestelde vragen:

V.: Heb ik een vergunning nodig voor een afvalcontainer?

A.:  Elke gemeente hanteert andere voorwaarden bij container vergunningen. In korte huurperioden heeft u meestal geen vergunning nodig mits het gaat om een vergunningsvrije parkeerplek. U kunt hier altijd de desbetreffende gemeente raadplegen.

 

V.: Hoe vol mag de container geladen worden?

A.: De container mag maximaal 20cm boven de rand beladen worden. Indien u de container meer dan 30cm boven de rand belaadt zullen wij u extra kosten doorberekenen. Te hoog geladen containers worden niet meegenomen, tevens wordt hier een loze rit voor berekend.

 

V.: Hoeveel ruimte heb ik nodig?

A.: Voor het plaatsen van een container moet u ongeveer 2,5 parkeerplek vrijhouden. Er is ongeveer 1,5 parkeerplek nodig voor het indraaien van de vrachtwagen en 1 parkeerplek voor de container. Daarnaast moet de aanrijdroute naar deze locatie bereikbaar zijn voor onze vrachtwagen. Is er onvoldoende plek om de container te plaatsen, dan wordt er een loze rit berekend. De chauffeur bepaalt ter plekke of de container te plaatsen is en hoe deze wordt geplaatst. Dit zodat het later ook nog mogelijk is om de container op te halen.

De afmetingen van onze vrachtwagens zijn ongeveer 6 meter lang, 3 meter breed en 4 meter hoog. De afmetingen van de containers zijn ongeveer 3,5 meter lang, 2 meter breed en 2 meter hoog.

 

V.: Hoe lang mag ik de container laten staan?

A.: De prijs die u betaalt is inclusief 4 weken huur. Wanneer de container de eerste 3 weken niet wordt gewisseld wordt na 4 weken per container € 5,00 per week huur berekend, dit geldt voor kleine containers van 3 m³, 6 m³ en 9 m³. Voor grote containers van 15 m³, 18 m³, 20 m³, 30 m³ en 40 m³ is na 4 weken de huur € 12,50 per week.

 

V.: Mag de container verplaatst worden?

A.: Nee, de container moet blijven staan zoals de chauffeur deze heeft neergezet. Als de container toch verplaatst is en deze kan niet worden afgevoerd wordt een loze rit in rekening gebracht.

 

V.: Kan de container op mijn eigen oprit of in de tuin geplaatst worden?

A.: Het plaatsen van een container op uw oprit of in uw tuin is alleen mogelijk wanneer hier voldoende ruimte voor is. Het is altijd aan de chauffeur om dit ter plekke te besluiten in verband met de ruimte die de vrachtwagen nodig zal hebben voor het plaatsen en afvoeren van de container. Het plaatsen van een container op uw oprit of in uw tuin geschiedt altijd op eigen risico. Eventuele schade aan het straatwerk, begroeiing, overige ondergrond, omheining, bomen en overige opstal, en al het andere in de buurt van de plaats waar u de container geplaatst wil hebben op uw oprit of in uw tuin is voor eigen risico. De kans op schade bij een plaatsing op uw eigen oprit of in uw tuin is altijd aanwezig omdat de container en de vrachtwagen erg zwaar zijn.

 

V.: Wie is er verantwoordelijk bij schade en/of diefstal?

A.: U als huurder van de container bent ten allen tijden verantwoordelijk in geval van brandschade, lakschade, diefstal en overige calamiteiten.

 

V.: Welke containers bieden jullie aan?

A.: Wij verhuren containers van 3m³, 6 m³, 9m3, 15 m³, 18 m³, 20 m³, 30 m³ en 40 m³. Elke afvalsoort heeft zijn eigen container, op de containerservice pagina kunt u de verschillende afvalsoorten vinden.

 

V.: In welke plaatsen leveren jullie afvalcontainers?

A.: Wij leveren in de volgende regio’s:

Westland, Hoek van Holland, Den Haag, Zoetermeer, Lansingerland en Leiden. Voor eventuele andere locatie in de provincie Zuid Holland kunt u altijd contact opnemen met 0174-294000 of mail.

 

V.: Moet ik aanwezig zijn wanneer de container geleverd wordt?

A.: Nee, wanneer de chauffeur de container komt brengen hoeft u niet aanwezig te zijn. De chauffeur zal de container zo dicht mogelijk bij de opgegeven locatie plaatsen. Wanneer u extra informatie heeft opgegeven zal hier rekening mee worden gehouden. Indien u een specifieke locatie in gedachte heeft dient u zelf zorg te dragen voor het vrijhouden van deze locatie.