Graafmachine huren Rotterdam

Van minigravers tot grote graafmachines

Bel mij terug

Op zoek naar een
graafmachine in Rotterdam?

Ben je op zoek naar een graafmachine? Van Nierop verhuurt graafmachines voor grote en kleine projecten. Of je nu op zoek bent naar zware graafmachines, minigravers of mobiele graafmachines, bij ons vind je de juiste graafmachine. Van Nierop Groep beschikt over een groot assortiment aan graafmachines tegen lage prijzen. Een graafmachine huur je al vanaf €110,- per dag.

  • Snelle levering

  • Professioneel advies

  • Oplossingen op maat

Welke graafmachine voor jouw project?

Het kiezen van de juiste graafmachine is belangrijk voor voltooien van je project. Voor veel projecten is een graafmachine onmisbaar, maar nu is de vraag welke je het beste kunt gebruiken voor jouw project. Hieronder een aantal overwegingen als het gaat om het huren van een graafmachine voor je volgende project.

Rupsbanden of normale banden

Werk je op zachte ondergrond of moeilijk begaanbare plekken? Dan is een graafmachine met rupsbanden ideaal. Voor verharde ondergronden zijn graafmachines met normale banden meer geschikt.

Minigraver of grote graafmachine

Voor kleinere graafwerkzaamheden zoals het uitgraven van tuinen of opritten is een minigraver de beste keuze. Deze kleine graafmachines passen zelfs door een standaard deur en beschadigen de ondergrond minimaal. Heb je echter zwaardere klussen in de bouw of wegenbouw? Dan kun je beter kiezen voor een grote graafmachine.

Grondverzet materiaal bij Van Nierop

Hieronder een overzicht van de graafmachines die Van Nierop in Rotterdam aanbiedt. Geïnteresseerd in een specifieke graafmachine? Klik op het product voor meer informatie. Meteen een huur offerte aanvragen? Dat kan ook! Op de product pagina van de specifieke graafmachine heb je meteen de mogelijkheid om een graafmachine te huren.

Wij verhuren en leveren graafmachines door heel Nederland. Je kunt ervoor kiezen om de graafmachine op te halen bij onze onze vestiging in Poeldijk. Heb je liever dat de graafmachine wordt bezorgd in Rotterdam? Geen probleem, wij leveren direct op jouw locatie.

Neem contact op

Zakelijk of particulier *

Bel mij terug

Contactgegevens

Vlotlaan 18
2681 RX Monster